Even langs bij Stichting Dichterbij

Aan de Oude Bosweg in Uden biedt Stichting Dichterbij dagbesteding en dagopvang aan voor jongvolwassenen en volwassenen met een verstandelijke beperking. Vorig jaar heeft de VINCI Foundation dankzij Mark van den Elzen deze stichting kunnen ondersteunen. We gingen even langs om te zien hoe de spullen zijn ontvangen.

“De middelen die de VINCI Foundation voor ons ter beschikking heeft gesteld, zijn met name gebruikt om het buitenterrein aantrekkelijker te maken.” vertelt Brent van den Elzen, contactpersoon bij Stichting Dichterbij. 

Zijn manager George Nieuwenhuizen vult aan “Er is nieuw tuinmeubilair, een dartbord en een pingpongtafel aangeschaft. Namens iedereen, maar vooral namens onze cliënten, wil ik de VINCI Foundation hartelijk bedanken.”  

De stichting had om deze materialen gevraagd omdat dankzij COVID19 de dagbesteding voor de cliënten niet door ging en zij genoodzaakt waren op het terrein te blijven. Om ervoor te zorgen dat de cliënten zich gedurende de dag konden vermaken, werden deze materialen verzocht. 

Super om te zien dat alle materialen goed terecht gekomen. We willen Mark van den Elzen nogmaals bedanken voor zijn aanvraag. 

Brent van den Elzen (Stichting Dichterbij), Marco Hol (VanderLinden), Mark van den Elzen (VanderLinden) en George Nieuwenhuizen (Stichting Dichterbij) aan de picknicktafel