Inrichting voor het TICOhuis

TICOhuis in Oosterhout krijgt meubilair voor gemeenschappelijke woonruimtes.

Deze week werd de VINCI Foundation cheque overhandigd door Arjan Fluks van Bostec aan Stichting TICO. Een feestelijk moment waarbij de toekomstige bewoners Anouk, Mats,Michael en Davey alvast vol trots hun nieuwe woonplek lieten zien.

De Stichting TICO heeft als doel het regelen van huisvesting en de zorg op maat voor jonge mensen met een verstandelijke beperking, alsmede het bevorderen van het welzijn van de bewoners in het TICOhuis. TICO staat voor ‘Thuis In Centrum Oosterhout’. Voor dit doel huurt de Stichting een pand dat momenteel wordt ingericht tot een woon-/zorgcomplex. Deze jonge mensen krijgen hiermee de mogelijkheid om te wonen en te werken in het centrum van de stad om zo onderdeel te kunnen zijn van de samenleving.

Voorzitter van de Stichting TICO Paul Borger over het bereikte resultaat: “We zijn allemaal ontzettend trots dat we in zo’n korte tijd dit gerealiseerd hebben. Want ruim één jaar is écht een prestatie om van een schoolgebouw een woon/zorg complex te maken. En dat allemaal met vrijwilligers, ouders en instanties. Gelukkig hebben veel organisaties ons ook ondersteund. We zijn de VINCI Foundation NL ontzettend dankbaar voor de donatie die we mochten ontvangen”.

Voor het inrichten van de gemeenschappelijke woonruimtes krijgt de Stichting een bijdrage van de VINCI Foundation NL. Een prachtig project voor de VINCI Foundation om te sponsoren.

Sponsor van dit project:
• Bart Schellekens – Project Manager Bostec in Capelle a/d IJssel