Onderstaande vragen geven een beeld of je project past bij de criteria voor het Repair Café starterspakket van de VINCI Foundation

Aan de hand van onderstaande vragen kun je makkelijk te weten komen of je in aanmerking komt voor het Repair Café starterspakket van VINCI Foundation NL. Beantwoord de vragen met ja of nee en je weet meteen waar je aan toe bent.

1Werk je bij één van de VINCI bedrijven?

Alleen als je bij een VINCI bedrijf werkt in Nederland kun je een project indienen. Dus als dit niet het geval is dan maakt je project geen kans.

2Ben je een gepensioneerde VINCI medewerker?

Alleen VINCI medewerkers of gepensioneerden kunnen een aanvraag indienen voor een Repair Café starterspakket. Hartelijk dank voor de getoonde interesse.

3Heb je een vast dienstverband?

Alleen medewerkers met een vast dienstverband bij één van de VINCI bedrijven kunnen een starterspakket aanvragen. Zodra je een vast dienstverband hebt, kun je het natuurlijk opnieuw proberen.

4Word je een reparateur/bestuurslid in het nieuwe Repair Café?

Je kan alleen een starterpakket aanvragen als jezelf ook een rol in het nieuwe Repair Café hebt.

5Is het nieuw op te richten Repair Café geregistreerd bij Repair Café International?

Registreer je eerst bij https://repaircafe.org/lid-worden/

6Wordt het nieuw op te richten Repair Café een Stichting?

In het E-book “Hoe start ik een Repair Café” staat beschreven hoe je een stichting opricht.

OK, dan heb je aan alle voorwaarden voldaan en kun je nu een starterkit aanvragen.

Alle informatie die je nodig hebt om te weten hoe je een Repair Café kan oprichten kun je vinden bij Mijn Project ‘Starterspakket Repair Café’ en het aanvraagformulier vind je bij ‘Projectdocumenten’.