Tweedehandsauto voor 4WD.Care

Tweedehandsauto voor 4WDCare
Onder het genot van heerlijke zelfgemaakte Afghaanse en Chinese hapjes, die waren bereid door een van de deelneemsters aan dit project, werd in de Gemeente Overbetuwe namens de VINCI Foundation NL de cheque door Edwin van Merriënboer van Axians overhandigd aan 4WD.care voor de aanschaf van een tweedehandsauto voor het vervoer van meubelen. Dit zorgt ervoor dat het logistieke proces weer op rolletjes gaat.

Stichting 4WD helpt mensen met een achterstand tot de maatschappij met het creëren van een basis, waarmee ze in staat worden gesteld de eigen situatie te verbeteren en daarmee de grondslag te leggen voor een betere toekomst. De stichting doet dit onder andere door het geven van goederen (gratis), die noodzakelijk zijn voor het hebben van een menswaardig bestaan. Zo helpen ze bijvoorbeeld deze mensen bij het inrichten van huizen. Daarvoor heeft 4WD de beschikking over een magazijn vol met huisraad. Daarnaast bieden ze mensen een werkervaringsplek om zo een dagbesteding te hebben, maar ook de nodige ervaring op doen voor een baan op termijn. Mensen krijgen een taak in het logistieke proces van het magazijn en in de timmerwerkplaats die momenteel wordt ontwikkeld.

Hans Saris van 4WD.Care: ‘Wij helpen mensen die dagelijks in de modder staan. Verantwoording hebben betekent initiatieven nemen en stappen maken. Deze stappen hoeven niet over gebaande wegen te gaan, liever niet zelfs. Nieuwe inzichten en innovatief ondernemen heeft de voorkeur en is het uitgangspunt.

Voor het logistieke proces van de stichting is een tweedehandsauto nodig om aan de vraag te kunnen voldoen.  VINCI Foundation NL is trots dat ze dit project kan ondersteunen.

Sponsor van dit project:

  • Herman Haverhals – Senior BI Consultant Axians in Zaltbommel

Uitzoeken kledingOverhandiging cheque 4WD CareAan het werkmagazijndame